Σοκ στην Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα

Αργεντινή-διαιτητής

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε έναν αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη βορειοανατολική περιφέρεια Μισιόνες της Αργεντινής, όταν ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής πήγε να χάσει τη ζωή του μετά από… μαχαιριά που δέχθηκε από τον διαιτητή του αγώνα.

Για την ακρίβεια 21χρονος ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Κέβιν Α. στάθηκε τυχερός στην ατυχία του μιας και το μαχαίρι που κάρφωσε στο στήθος του ο 62χρονος διαιτητής Ρεμίλιο Α. -ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας- δεν απέβη -ευτυχώς- θανάσιμο.

Το χρονικό της επίθεσης

Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη προέκυψε ένταση μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να εμπλέκεται και μετά τις διαμαρτυρίες του Κέβιν να βγάζει το αιχμηρό αντικείμενο που κουβαλούσε πάνω του και να τον μαχαιρώνει στο στήθος.

Αμέσως οι συμπαίκτες του Κέβιν τον απομάκρυναν από τον χώρο φωνάζοντας «τον μαχαίρωσε, τον μαχαίρωσε» με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο και τον διαιτητή να συλλαμβάνεται εντός γηπέδου.

Βίντεο σοκ: Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα! - Panic  Times | Η Είδηση πίσω από τις Ειδήσεις

Το μόνο θετικό απ’ όλη την ιστορία είναι το γεγονός ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μόλις πριν από μία εβδομάδα είχε γίνει πατέρας, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Facebook Comments

Comments are closed.