Εκδήλωση ΕΑΕΤΕ – «Διπλωματία και Ιατρικός Τουρισμός»

Πρόγραμμα εξώφυλλο

Η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ) και η Ελληνική Εταιρία Αθλητιατρικών Επιστήμων και Ασφαλούς Άθλησης ΑΜΚΕ (SPORTSMEDWORLD) διοργανώνουν εκδήλωση/βράβευση του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, IVF Specialist, και Αντιπροέδρου του ΕΛΙΤΟΥΡ, κ. Κωνσταντίνου Πάντου, με τίτλο: «Διπλωματία και Ιατρικός Τουρισμός», που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου 2023, στο Athens Marriott Hotel, στις 14:00-16:00. 

Πρόγραμμα τελικό-1

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ”Meet the Expert”, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί (από την ΕΑΕΤΕ και την ΑΜΚΕ SPORTSMEDWORLD) για να παρέχουν σε όλους τις πιο ενημερωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες εξελίξεις της Ιατρικής, του Αθλητισμού και της Ευεξίας, προσκαλώντας ειδικούς επιστήμονες, Διεθνώς καταξιωμένους, σε συνάντηση γνωριμίας στο πλαίσιο διαδραστικής συζήτησης.

Πρόγραμμα τελικό-2

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ) θα αναγορεύσει τον Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο ως επίτιμο μέλος της και θα τον βραβεύσει για τη συνολική του προσφορά στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και στη θετική εικόνα της χώρας μας στο Εξωτερικό.

*Θα ακολουθήσει ελαφρύ cocktail. Ώρα προσέλευσης 13.30. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Χίος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της διεξαγωγής του επενδυτικού και αναπτυξιακού Πολυ-Συνεδρίου Money Show, στο οποίο η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ) είναι Χορηγός Επικοινωνίας. Οι εργασίες του Athens Money Show αρχίζουν στις 7/4 και ολοκληρώνονται στις 9/4 στο Athens Marriott Hotel. 

Athens Marriott Hotel ΕΑΕΤΕ - logos εκδήλωσης

 

Facebook Comments

Comments are closed.