Αστερίξ & Οβελίξ: Στον Δρόμο Για Την Κίνα

Αστερξ1

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. 

Αστερίξ και Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα": Η επιστροφή... - Athinorama.gr

Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Η ταινία υπάρχει διαθέσιμη με ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλωττισμένη.

Οι Αστερίξ και Οβελίξ παραμένουν δύο πολύ αγαπημένοι ήρωες των Γάλλων, αφού η πρεμιέρα της 5ης ταινίας Asterix & Obelix: The Middle Kingdom «έκοψε» 466.703 εισιτήρια. Η πρώτη προβολή πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023, στη Γαλλία.

Αστερίξ και Οβελίξ στον δρόμο για την Κίνα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Σύμφωνα με τη Le Monde, ο κόσμος αγνόησε τις κριτικές που δεν είναι όλες καλές, καθώς η νέα ταινία Αστερίξ και Οβελίξ πέτυχε το καλύτερο ξεκίνημα που είχε γαλλική παραγωγή εδώ και 15 χρόνια.
Ο Γκιγιόμ Κανέ, σκηνοθέτης της νέας περιπέτειας των διασημότερων Γαλατών στον κόσμο, με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε το γαλλικό κοινό.

ΑΣΤΕΡΙΞ & ΟΒΕΛΙΞ: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΥΠΟΤ)

Σενάριο: René Goscinny, Albert Uderzo & Guillaume Canet
Ηθοποιοί: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Melanie Thierry, Zlatan Ibrahimovic, Pierre Richard, Linh-Dan Pham, Jonathan Cohen, Jose Garcia, Franck Gastambide, Gilles Lellouche
Διάρκεια: 111 λεπτά

Παίζεται στα Village Cinemas Παγκράτι (Υμηττού 110 & Χρεμωνίδου) και σε άλλες αίθουσες

Facebook Comments

Comments are closed.