Βιέννη: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Λύκειο Ελληνίδων Βιέννης για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο

λύκειο ελληνίδων βιέννης

Τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Βιεννέζικα Χριστούγεννα» διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Βιέννης στις 15 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη Βιέννη. 

Πρόκειται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία που γίνεται προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ο οποίος  στηρίζει και βοηθά παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Χρύσω Μακαρίου σοπράνο και ο αυστριακός τενόρος Martin Mairinger, ενώ θα συμμετέχουν και νεαροί σολίστες στα πρώτα τους βήματα. Οι καλλιτέχνες θα πλαισιώνονται από τα εξαίρετα μέλη της γνωστής βιεννέζικης ορχήστρας «Wienerklassik Orchester».

Η σειρά Συναυλιών «Βιεννέζικα Χριστούγεννα πραγματοποιείται από το 2015 σε Λευκωσία και Βιέννη, λειτουργώντας ως ένας ανθρωπιστικός και μουσικός δεσμός ανάμεσα στις δύο πρωτεύουσες. Η Συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας, Άντρη Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία θα τιμήσει τη βραδιά με την παρουσία της.

Η εκδήλωση στηρίζεται από το υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, την ιερά Μητρόπολη Αυστρίας, το κολλέγιο Studienzentrum Hohe Warte καθώς και από τον καλλιτεχνικό φορέα Vienna Quartiere Artistico.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για στήριξη του Π. Σ. «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Facebook Comments

POST A COMMENT.