«Για Σένα που Έφυγες Νωρίς», από τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ιωάννα Λαζάρου

cover-για-εσενα-που-εφυγες-νωρίς

‘Ενα μυθιστόρημα χαρακτήρων είναι το πρώτο συγγραφικό έργο της ομογενούς δημοσιογράφου και συγγραφέα Ιωάννας Λαζάρου, με τίτλο: «Για σένα που έφυγες νωρίς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βusinessrise   Publishing House.

«Για σένα που έφυγες νωρίς» 

 Η ιστορία ολοκληρώνεται  μέσα από 34 κεφάλαια, με γεγονότα από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όπως τα έζησαν και τα αντιμετώπισαν οι ήρωες  μέχρι τη χούντα. 

Τα γεγονότα ξεκινούν στα δύσκολα χρόνια του πολέμου. Μέσα τη δίνη του, ένας εφηβικός έρωτας γεννιέται σε κάποιο ορεινό χωριό… Το νεαρό ζευγάρι, ο Πέτρος και η Ελένη, αναγκάζονται να παντρευτούν, όταν εκείνη μένει έγκυος. Μετακομίζουν στην Αθήνα ξεκινώντας την κοινή τους πορεία. Αποκτούν ένα πανέμορφο, κατάξανθο κοριτσάκι, την Αννούλα. Η καθημερινότητα όμως, τόσο της νεαρής μητέρας, όσο και του μικρού κοριτσιού, γίνεται ένας συνεχόμενος εφιάλτης. Ο βίαιος και τυραννικός χαρακτήρας του Πέτρου αποκαλύπτεται, με απρόβλεπτες συνέπειες και αιματηρά γεγονότα. Η ζωή της Αννούλας γίνεται εφιάλτης…

Βιβλίo-κριτικές - Greek News And Radio FL

«Μια κατάθεση ψυχής, μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή, που ξεκινάει την πορεία μιας τριλογίας», λέει η ίδια η συγγραφέας, Ι. Λαζάρου. 

Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου στο youtube

Το βιβλίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην Πλατφόρμα Ελληνικών Βιβλίων: greekbooksfl.com 

Ιωάννα Λαζάρου "Για σένα που έφυγες νωρίς" - Polis Magazino

Facebook Comments

POST A COMMENT.