Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης ο μεγάλος νικητής του Αυθεντικού Μαραθώνιου!

Χαράλαμπος Πιτσώλης - Μαραθώνιος
Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης έκανε την ανατροπή νικώντας τον Γκελαούζο στα τελευταία μέτρα!
Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης αποδείχθηκε… δυνατότερος όλων, προσπέρασε τον Κώστα Γκελαούζο στο τελευταίο χιλιόμετρο του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο.
45 ημέρες μετά τον Μαραθώνιο του Βερολίνου, ο Κώστας Γκελαούζος συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και δεν τα κατάφερε κόντρα στον εκπληκτικό Χαράλαμπο Πιτσώλη.
Ο αθλητής του Παναθηναϊκού έβγαλε μεγάλη κούραση στο τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα και είδε τον συναθλητή του να τον προσπερνά και να τερματίζει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Ο Πιτσώλης διατήρησε τις δυνάμεις του και στο 41ο χλμ έκανε τη μεγάλη ανατροπή, προσπερνώντας τον Κώστα Γκελαούζο, ο οποίος φαινόταν το φαβορί, τερματίζοντας με χρόνο 2:23:43.
Ο Γκελαούζος δεν μπόρεσε να αναδειχθεί νικητής για 5η σερί φορά, τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 2:24:45 και… ξάπλωσε στο έδαφος, εμφανώς καταβεβλημένος. Τρίτος τερμάτισε ο Σταμούλης.
«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου, η τακτική μου πήγε όπως ήθελα. Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλος αθλητής ο Κώστας, ήταν απίστευτο ότι τον είδα μπροστά μου. Το αφιερώνω στην γυναίκα μου, που θα μου δώσει το καλύτερο μετάλλιο σε λίγους μήνες», είπε ο μεγάλος νικητής.

Facebook Comments

POST A COMMENT.