Βραβεύτηκε η Βαρβάρα Ιωάννου από τον δήμο Manningham

Βαρβάρα-Αθανασίου-Ιωάννου

Η ιδρύτρια και πρόεδρος του Δικτύου Πνευματικής Τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας Βαρβάρα Αθανασίου – Ιωάννου είναι μία εκ των πέντε βραβευθέντων του θεσμού Manningham City Council Civic Awards για το 2022.

Η συγγραφέας του βιβλίου «Η Φωνή της – Ελληνίδες και Φίλες τους» έλαβε τη διάκριση στην τελετή του δήμου Manningham που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, παρουσία 200 καλεσμένων.

Για το βραβείο ‘Doreen Stoves AM PSM JP Volunteer of the Year’ που της απομενήθηκε η συνοδευτική δήλωση ανέφερε:

“Η Βαρβάρα έχει αναγνωριστεί για το εθελοντικό της πνεύμα, την ηγεσία και τη συνεισφορά της στην κοινότητα προσφέροντας επαγγελματική γνώση και εμπειρία. Η Βαρβάρα ενθαρρύνει και άλλους να προσφέρουν τον χρόνο τους για τη δημιουργία μιας κοινότητας που μας χωράει όλους. Για σχολεία, πανεπιστήμια, χώρους εργασίας, κοινοτικούς οργανισμούς και κοινότητας που μας καλωσορίζουν όλους. Σε αυτόν τον στόχο αφιερώνει τις προσπάθειές της”.

Μέλη της οικογένειας Stoves έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Η κα Ιωάννου δεν κατάφερε να παραβρεθεί αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον δήμο Manningham “για την τιμή που μου αποδίδουν με το Doreen Stoves Civic Award.”

“Είχα τη χαρά να απολαύσω ένα γεύμα με την Doreen έναν μήνα προτού φύγει από τη ζωή. Αισθάνθηκα ιδιαίτερη τιμή παρακολουθώντας ολόκληρη την τελετή από την Ελλάδα. Είχα δάκρυα στα μάτια και νιώθω ευλογημένη. Ευχαριστώ”.

Η δήμαρχος Manningham Cr Michelle Kleinert συνεχάρη τα άτομα που βραβεύθηκαν λέγοντας σχετικά:

“Η υποστήριξη για τους 25 υποψηφίους μας φέτος ήταν εκπληκτική. Και η αδημονή για την ανακοίνωση των νικητών μεγάλη! Είναι πολύ ξεχωριστό αίσθημα να αναγνωρίζουμε τον κόσμο που συνεχώς αφιερώνει τον χρόνο και την προσπάθειά τους βοηθώντας να γίνουμε μια πιο δυνατή, συνδεδεμένη και ανθεκτική κοινωνία”.

Facebook Comments

POST A COMMENT.