«Greek Islands»: Ένα λεύκωμα για τα ελληνικά νησιά με την ιδιαίτερη ματιά του Χρύσανθου Πανά

Greek Islands - Χρύσανθος Πανάς

Το λεύκωμα «Greek Islands», με τη διαφορετική, αυθεντική ματιά και προσέγγιση του Χρύσανθου Πανά, αποτελεί έναν ύμνο στα ελληνικά νησιά και ξεναγεί τους επισκέπτες της χώρας μας στη μοναδική ελληνική πολυνησία. 

Το λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά (εκδόσεις Assouline)

Το εμπνευσμένο κείμενο του Χρύσανθου Πανά σε συνδυασμό με τις μοναδικές φωτογραφίες της Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά, τα μνημεία, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, όπως και τις παραδόσεις των νησιών του Αιγαίου.

Το λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά (εκδόσεις Assouline)

Στο βιβλίο, ένα εκπληκτικό coffee table book, παρουσιάζονται, επίσης, σπάνιες φωτογραφίες αρχείου, ενώ τον πρόλογο έχει γράψει η Ευγενία Χανδρή.

Greek Islands: Το λεύκωμα του Χρύσανθου Πανά από τις ...

Η επίσημη παρουσίαση του λευκώματος «Greek Islands», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Assouline,  έγινε την Τρίτη 31/5, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής από τον υπουργό, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, με ομιλία της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας Μελίνας Τραυλού. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Ελληνικής επιτροπής για την UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα. H εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της UNESCO, καθώς το λεύκωμα αναφέρεται στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις της χώρας.

Στην παρουσίαση διαβάστηκε και μήνυμα που απέστειλε η οικογένεια Assouline προσωπικά στον Χρύσανθο Πανά για την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου.

Μία λαμπερή δεξίωση με ελληνικό χρώμα πραγματοποιήθηκε στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας το ίδιο βράδυ, με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους.

Greek Islands»: Το νέο διεθνές λεύκωμα του Χρύσανθου Πανά - Φωτογραφίες από  την παρουσίαση

GREEK ISLANDS”: Με λαμπερές παρουσίες η παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος  από τον Χρύσανθο Πανά & τις εκδόσεις ASSOULINE | eirinika.gr GREEK ISLANDS» - Ένα κοσμοπολίτικο event για το international λεύκωμα του Χρύσανθου  Πανά και της Κατερίνας Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου στην Αθήνα

Chic γιορτή στο Island για το διεθνές λεύκωμα “Greek Islands” –  Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

 Για το βιβλίο προγραμματίζοντα διάφορες παρουσιάσεις κι άλλες εκδηλώσεις σε νησιά και πρωτεύουσες ανά τον κόσμο.

Το λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά (εκδόσεις Assouline)

Το λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά (εκδόσεις Assouline)

Facebook Comments

POST A COMMENT.