Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΑΕΤΕ

vasilopita

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού, το Σάββατο 19 Μαρτίου, στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία μελών και φίλων της ΕΑΕΤΕ. 

ΔΣ-ΕΑΕΤΕ-2021-2024

Μετά από 2 χρόνια που δεν έγιναν, λόγω της πανδημίας, εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο –με εξαίρεση τη μεγάλη γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης και τη συνδρομή των Ελλήνων της διασποράς– που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο (στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής), δόθηκε η δυνατότητα σε μέλη και φίλους της ΕΑΕΤΕ να βρεθούν από κοντά, για μία χαλαρή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

πίτα-2 πίτα-1 πίτα-3 πίτα-4 Μουτσανά

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η προσαγόρευση ως επίτιμων μελών της Ένωσης τριών σημαντικών εικαστικών που έχουν στηρίξει και τιμήσει ιδιαίτερα την Ένωση με την προσφορά των καλλιτεχνικών τους δημιουργιών: του Μανώλη Σαββιδάκη, του Γιάννη Αμοργιανού και του Τάσου Σύντελη. Η ΕΑΕΤΕ τους ευχαριστεί θερμά!

Σαββιδάκης-επίτιμο μέλοςο εικαστικός Μανώλης Σαββιδάκης είναι πλέον επίτιμο μέλος της ΕΑΕΤΕ 

έργο Σύντελη έργο του ζωγράφου και επίτιμου μέλους της ΕΑΕΤΕ, Τάσου Σύντελη, που ευγενικώς δώρισε στην Ένωση

Ο Κωνσταντίνος Μπριλής βρήκε το τυχερό φλουρί της πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε –τυχερά ευχόμαστε– ρόδια, έργο της Εύας Μαθυλικάκη, δωρεά του μέλους μας Κυριάκου Πεταλίδη και της γκαλερί Art Place (Σκουφά 27, Κολωνάκι).

φλουρί φλουρί-δώρο (1)

Ο φωτογράφος και μέλος της Ένωσης, Ανδρέας Σχοινάς, κάλυψε και αυτή την εκδήλωσή μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι το 2022 μία δημιουργική, ειρηνική και καλή χρονιά!

Βεζύρης-Γιατζίδης Πίκουλα-ΤσακίρηςΣαββιδάκηςπρόεδρος-αντιπρόεδρος-ταμίας

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.