«Κορμοί & Σώματα» της Εύας Νικολακάκη, στην Art Place gallery

κορμοί και σώματα
Κορμοί & Σώματα….. με τον χρωστήρα και την πέννα! Ο Κυριάκος Πεταλίδης και η Art Place gallery, παρουσιάζουν την νέα καλλιτεχνική πρόταση της Εύας Νικολακάκη, με τίτλο: «Κορμοί & Σώματα». 
 Μπορεί να είναι εικαστικό 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
Ανθρώπινα κορμιά, που αποπνέουν ρεαλιστικό αέρα, προσφέρουν ένα ζεστό άγγιγμα αισθήσεων απουσιάζοντας κάθε πρόθεση πρόκλησης, από τον χρωστήρα της δημιουργού. Κορμοί δέντρων, απογυμνωμένοι, ερωτοτροπούν μέσα από τους ιριδισμούς του φυσικού τους χώρου, κάνοντας ζωιρά παιγνίδια με το φυσικό τους περιβάλλον. Αναζήτηση ίσως της τρίτης διάστασης, με χρώματα λαδιού και πάστες δουλεμένα με πινέλα και σπάτουλες πάνω στον καμβά, δείνουν απλόχερα ακόμη και στον μη εκπαιδευμένο φιλότεχνο, ερεθίσματα και εικόνες μιας διαφορετικής πραγματικότητας.
Μπορεί να είναι εικαστικό δέντρο
Σε μια περίοδο που όλα γύρω κινούνται σε φόντο γκρίζο έρχεται η Εύα Νικολακάκη με τις συγκεκριμένες εικαστικές της προτάσεις, να δώσει μηνύματα ζωής –εντέχνως- θέτοντας τον θεατή σε μία διαλογιστική διαδικασία.
Παράλληλα η Δέσποινα Νικολακάκη, εμπνεόμενη από την εικαστική πρόταση της αδελφής της, δημιούργησε την δική της ποιητική συλλογή. Πρόκειται για μία αυστηρά περιορισμένη έκδοση, σε αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τις δύο δημιουργούς αντίτυπα, των εκδόσεων ΔΙΑΝΟΙΑ που θα παρουσιάζονται ταυτόχρονα, με τον χρωστήρα και την πέννα, της Εύας & της Δέσποινας Νικολακάκη.
Μπορεί να είναι εικαστικό 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Διάρκεια έκθεσης: 11 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου 2022
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 11:00 – 15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 20:00 
Σκουφά 27 / Αθήνα – 10673  2121072771- 6985085812
Υπενθύμιση: Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή σας στους χώρους.
Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Facebook Comments

POST A COMMENT.