Αττική Οδός: Απεγκλωβίστηκαν 3.500 άνθρωποι και 1.800 αυτοκίνητα

αττική οδος

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τον πρώτο απολογισμό του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Ελπίδα» από την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας έγινε σήμερα το πρωί (Τρίτη 25.01.2022) στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που χιλιάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό.

Μέχρι τις 08:00 το πρωί της Τρίτης, από την Αττική Οδό έχουν απεγκλωβιστεί 1.800 οχήματα και μένουν εγκλωβισμένα 1.200 ακόμη, τα περισσότερα από τα οποία τα έχουν εγκαταλείψει οι οδηγοί οι οποίοι απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια του κρατικού μηχανισμού.

Συνολικά, από την Αττική Οδό, έχουν απεγκλωβιστεί 3.500 άνθρωποι με την υποστήριξη του στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας.

Με τον προαστιακό, μεταφέρονταν όλη νύχτα άνθρωποι στο αεροδρόμιο, όπου επίσης καταγράφονται εικόνες χάους. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές υπάρχει σχέδιο απομάκρυνσής τους από το αεροδρόμιο με τον προαστιακό, με την επιχείρηση να είναι σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας διανεμήθηκαν από στρατό, αστυνομία, πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία 1.040 κουβέρτες, 600 μερίδες φαγητό, 5000 μπουκάλια νερό.

Facebook Comments

POST A COMMENT.