Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, σήμερα Σάββατο, στο Aristotle Medical Forum

Aristotle Medical Forum-1

Η τρίτη ημέρα των εργασιών του Aristotle Medical Forum (AMF) ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, 09:00 μέχρι 12:00 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, και είναι αφιερωμένη στην διαμόρφωση μιας σύγχρονης στρατηγικής στην Πολιτική Υγείας.

AMF

Προσκεκλημένοι για το σκοπό αυτό αποτελούν εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας η Αναπληρώτρια Υπουργός κα Μίνα Γκάγκα, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας ο Γενικός Γραμματέας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, εκ μέρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ο Πρύτανης Καθηγητής κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, ενώ θα συμμετάσχουν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο London School of Economics κ. Ηλίας Μόσιαλος και ο Καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων στην Ιατρική Σχολή Imperial College του Λονδίνου κ. Βασίλειος Παπαλόης.

Την εκδήλωση και τις εργασίες του φόρουμ θα κλείσει ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ Καθηγητής κ. Κυριάκος Αναστασιάδης παρουσιάζοντας τη δυναμική του Τμήματος, με τίτλο ομιλίας: «Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ – με βλέμμα στο μέλλον».

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου: https://www.livemedia.com/amf2

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται στο: www.livemedia.com/fp/amf21

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα: https://diaspora.med.auth.gr/

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.