Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μέτρα πεταλούδα η Ντουντουνάκη

Ντουντουνάκη

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Ντουντουνάκη. Η ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, κάνοντας παράλληλα… σμπαράλια και το πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Ντουντουνάκη, η οποία έχει πάρει ήδη την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, μπορεί να μην ξεκίνησε δυνατά το πρώτο πενηντάρι αλλά με ένα εκπληκτικό δεύτερο κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο χρύσο, μαζί με τη Μαρί Βατέλ από τη Γαλλία.

Η Άννα Ντουντουνάκη τερμάτισε σε 57.37 δευτερόλεπτα, «συντρίβοντας» το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε η ίδια με 57.77 δευτερόλεπτα. Πλέον η ελληνιδα κολυμβήτρια μετά από αυτήν την επιτυχία έχει βάλει ως μεγάλο στόχο άλλη μια διάκριση, αυτή τη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης που φοβόταν το … νερό 

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο» στον Γιώργο Καπουτζίδη όπου αποκάλυψε ότι μικρή φοβόταν το νερό…

Το 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας, η Άννα Ντουντουνάκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τότε μεσολάβησαν σχεδόν πέντε χρόνια, όπου η 25χρονη Χανιώτισσα κολυμβήτρια κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές στη Νομική, να κάνει το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο, να πάρει την πρόκριση για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, να κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Facebook Comments

POST A COMMENT.