Στις 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η Γεν. Συνέλευση της ΕΑΕΤΕ

εκλογές_ΕΑΕΤΕ
Μετά από δύο (επιβεβλημένες από τις περιστάσεις) αναβολές της Γενικής Συνέλευσης και της ολοκλήρωσης των Αρχαιρεσιών της Ένωσής μας (13 και 20 Δεκεμβρίου 2020), οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίηση των ανωτέρω ενεργειών της ΕΑΕΤΕ για τις 17 Ιανουαρίου 2021.
Στις 17 Ιανουαρίου, στις 12:00 έως 12:40, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλαρφόρμας zoom.us, (ή zoom cloud meeting, η οποία είναι διαθέσιμη για android και για iPhone συσκευές), η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Ένωσης και στη συνέχεια, μπορούν να ψηφίσουν διά ζώσης όσα μέλη δεν ψήφισαν ήδη επιστολικά.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Καλό είναι να «κατεβάσετε» (downdoad) την εφαρμογή στον υπολογιστή ή το κινητό ή το tamplet σας νωρίτερα να είστε έτοιμοι για τη συμμετοχή σας την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης. 

Την Κυριακή το πρωί (έως τις 11:00) θα λάβετε με μέιλ ένα ενεργό link και τους κωδικούς για να μπορέσετε να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη της Γεν. Συνέλευσης, η διάρκεια της οποίας δεν υπερβαίνει τα 40 λεπτά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος. Καλό είναι, λοιπόν, να είστε σχετικά εξοικειωμένοι με το ψηφιακό περιβάλλον της τηλεσυνάντησης.
Το λινκ για τη συμμετοχή στη Γεν. Συνέλευση θα το λάβουν όλα τα μέλη.
Για τη δικαιολογημένη μετακίνηση προς και από τα γραφεία της ΕΑΕΤΕ όσων μελών δεν ψήφισαν επιστολικά κ επιθυμούν να προσέλθουν την Κυριακή, θα σταλεί το Σάββατο (16/1) sms, το οποίο θα διατηρήσετε στο κινητό σας έως και την επιστροφή σας στο σπίτι, την Κυριακή μετά τις εκλογές.
 
Μας έχουν ήδη ενημερώσει αρκετά μέλη και μόνο αυτά θα λάβουν το sms.
Καλό είναι να μην έρθει κανένα μέλος χωρίς προηγούμενη ενημέρωση προς εμάς και χωρίς να έχει λάβει sms για τη δικαιολογημένη μετακίνησή του.
 
Υπεθυμίζουμε ότι σχετικά με τη μετακίνηση (αύριο) των λίγων μελών μας, ενημερώσαμε τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
 
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΑΕΤΕ

Facebook Comments

POST A COMMENT.