Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

fikioris

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση γιατρού Ανδρέα Φικιώρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του. Πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2020.

Ο τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης, ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός για το χιούμορ και τον άμεσο τρόπο με τον οποίο απευθυνόταν και ενημέρωνε τους τηλεθεατές, δίνοντας συμβουλές για την υγεία τους.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογενειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.