Καλοκαίρι με προτάσεις από μικρά ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία της Ελλάδος

βιβλία

Ένα βιβλίο είναι πάντα ο καλύτερος σύντροφος που μπορεί να μας συντροφεύει σε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, να μας ταξιδεύει, να μας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στα μισά του και πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν ένα ή δύο (κάποιοι και πολλά περισσότερα) βιβλία για να διαβάσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Το  «Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου» είναι μια ομάδα που γεννήθηκε τις μέρες του αποκλεισμού και δραστηριοποιείται μέσω των κοινωνικών δικτύων του Facebook και του Instagram.  Σκοποί της είναι η ενδυνάμωση της σχέσης αναγνώστη και βιβλιοπωλείου, η δημιουργία νέων αναγνωστών καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στο χώρο του βιβλίου.

«Τα βιβλιοπωλεία είναι ζωντανές κοιτίδες πολιτισμού. Εν μέσω ….καραντίνας, διανύοντας μια πρωτόγνωρη κρίση για όλους τους κλάδους της οικονομίας και μέσα από την κοινή μας αγάπη τόσο για τον αναγνώστη, για τα βιβλία αλλά και με το ένστικτο της επιβίωσης πιο έντονο από ποτέ αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία κοινή ομάδα, στην οποία σήμερα συμμετέχουν περισσότερα από 120 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία από όλη την Ελλάδα.

Η σελίδα μας στο Facebook (#Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ!), ζωντανή, συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανοιχτή για όσους αγαπούν το βιβλίο είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς μας.

Για το μήνα Ιούνιο, συγκεντρώσαμε στοιχεία από 31 ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας  και παρουσιάζουμε την πιο αντιπροσωπευτική λίστα με το τι διαβάστηκε τον μήνα που πέρασε από τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!»

Eimaste_to_bibliopoleio_sou

Facebook Comments

POST A COMMENT.