Παγκόσμια Ελληνική Ιατρική Τηλεδιάσκεψη για την COVID-19

Covid-19

Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής και την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης,καθώς και με διακεκριμένους επιστήμονες Ελληνικής καταγωγής από όλο τον κόσμο, οργανώνουν μια διεθνή τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή πολλών επιστημόνων ελληνικής καταγωγής με Θέμα ” How will the Covid-19 pandemic end? ” & “New COVID-19 Vaccines/Medications”.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου 2020 ώρα Ελλάδος 17.00 (at 10:00 AM EST New York Time).
Η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Η πρώτη ώρα θα αφιερωθεί στις εισηγήσεις και η δεύτερη ώρα στις ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

Ο Δρ. Γεώργιος Γιανκόπουλος, από τις ΗΠΑ
Ο Δρ. Στέφανος Καλής, από τις ΗΠΑ
Ο Δρ. Μανώλης Κογεβίνας, από την Ισπανία
Η Δρ. Αναστασία Κοτανίδου, από την Ελλάδα

Την εκδήλωση θα καλωσορίσουν ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας, B. Κικίλιας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Βλάσης, και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.
Έχουν κληθεί, επίσης, να συμμετέχουν Πρόεδροι Ιατρικών Σχολών, Πρόεδροι Ιατρικών συλλόγων, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, καθώς και ομογενείς γιατροί και επιστήμονες από περισσότερα από 20 κράτη.
Η τηλεδιάσκεψη θα συντονιστεί από το Δρ. Σπύρο Μεζίτη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Εταιρειών Βόρειας Αμερικής.

Η συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς καθότι αποσκοπούμε τελικά, στη διασύνδεση Ελλήνων επιστημόνων και ιδίως ιατρών από όλα τα κράτη.
Ι. ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ, Ομοτ. Καθηγητής Γεν. Γραμ. Απόδημου Ελληνισμού υπουργείου Εξωτερικών
Δρ. Σ. ΜΕΖΙΤΗΣ, Επικ. Καθηγ. Κλινικής Παθολογίας – Ενδοκρινολογίας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βόρειας Αμερικής.

Facebook Comments

POST A COMMENT.