Πρωτοχρονιά Ελλήνων ομογενών στο Μάντσεστερ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ομογενών-Μάντσεστερ

Πολλοί ομογενείς από το Μάντσεστερ, αλλά και από άλλες πολλές πόλεις και κωμοπόλεις του Νιου Χαμσάιρ, όπως τη Νάσουα, το Μέριμακ, το Χάτσον, υποδέχθηκαν τον Καινούργιο Χρόνο μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαρά, κεφιού, ευχών και διασκέδασης, στην εκδήλωση της υποδοχής του Νέου Χρόνου στην κοινοτική αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Μάντσεστερ.

Η γιορτή συμπεριελάμβανε  δείπνο, ποτά και αναψυκτικά, καφέ και ελληνικά νόστιμα γλυκά και Ελληνική μουσική. Οι καιρικές συνθήκες το βράδυ της παραμονής, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ήταν πολύ καλές σε αντιστάθμισμα της έντονης κακοκαιρίας της χιονόπτωσης και της παγωμένης βροχής που είχε παραλύσει την περιοχή την προηγούμενη μέρα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Από τις περιοχές Νάσουα, Μέριμακ και Χάτσον οι οικογένειες των Δημήτρη και Ελισάβετ Κατσιούλη, Ευαγόρα και Χρυσούλας Πιτσιλίδη, Δημήτρη και Χρυσάνθης Ντίκου, Γιώργου και Ελένης Βαλέρα και Παναγιώτη και Μαριάνας Ντουλάμη, συγκρότησαν μία μεγάλη φιλική παρέα μετέβηκαν στο Μάντσεστερ και υποδέχθηκαν το Νέο Χρόνο με χαρά και πολλές ευχές να είναι γεμάτος υγεία και όλα τα αγαθά του Θεού.


Από την υποδοχή του Καινούργιου Χρόνου στο Μάτσεστερ του Νιου Χαμσάιρ:
Διακρίνονται από αριστερά: Χρυσάνθη Ντίκου, Ελισάβετ Κατσιούλη, Ελένη Βαλέρα,
Χριστίνα Κατσιούλη, Μαριάνα Ντουλάμη και Χρυσούλα Πιτσιλίδη.

Φωτογραφία Ευγενική παραχώρηση Χριστίνα Κατσιούλη.

Πηγή: ekirikas.com

 

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.