Νέα Υόρκη: Ελληνική πρωτοχρονιά στα ομογενειακά εστιατόρια και μπαρ

Ν.Υόρκη-ομογενείς

Με εκλεκτά μενού, σαμπάνια και ευχάριστη ατμόσφαιρα, τα ομογενειακά εστιατόρια και μπαρ είχαν προετοιμάσει το σκηνικό προκειμένου να γιορτάσουν με τους πελάτες τους την μεγάλη νύχτα της αλλαγής του χρόνου.

Οι κρατήσεις είχαν ξεκινήσει αρκετές ημέρες νωρίτερα και το προσωπικό ήταν απολύτως προετοιμασμένο προκειμένου το εορταστικό κλίμα να συνοδευτεί με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ο «Ε.Κ.» βρέθηκε σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή στέκια και αντήλλαξε ευχές με τους ομογενείς για τη νέα χρονιά.

Ολονύκτιο πάρτι στο «Queens Room»

Φαγητό, ποτό και στην συνέχεια… χορός μέχρι το πρωί στο Queen’s Room (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Στο ομογενειακό μπαρ – καφέ «Queens Room», στην Αστόρια, η προσέλευση του κοινού ξεκίνησε από πολύ νωρίς, προκειμένου να συνδυάσει το εορταστικό πρόγραμμα της βραδιάς, που απαιτούσε η περίσταση, με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο φαγητού και ποτού, το οποίο προσφερόταν σε πολύ καλή τιμή για τα δεδομένα της βραδιάς.
Μετά την αλλαγή του νέου χρόνου ξεκίνησε ένα ολονύκτιο πάρτι, με τους θαμώνες να γιορτάζουν και να ανταλλάζουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στο «Bahari»
Το ομογενειακό εστιατόριο «Bahari» (Μπαχάρι) γιόρτασε, μαζί με τους θαμώνες του, την έλευση του νέου χρόνου. Οπως είχε αναφέρει ο «Ε.Κ.», το μενού δεν μεταβλήθηκε ιδιαίτερα για τις ανάγκες της βραδιάς, με την αίθουσα να είναι γεμάτη από κόσμο από πολύ νωρίς, το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Bahari Estiatorio (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, πελάτες και προσωπικό ευχήθηκαν υγεία και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο εστιατόριο «Yefsi»
Το «Yefsi Estiatorio» στο Μανχάταν φόρεσε τα… καλά του και γιόρτασε με τους πελάτες του την έλευση της νέας χρονιάς.
Η διάθεση ήταν εορταστική, το μενού ειδικά προσαρμοσμένο και η προσέλευση μαζική, καθώς για τα περισσότερα τραπέζια είχαν γίνει κρατήσεις από πολύ νωρίς.
Μετά την αλλαγή του νέου χρόνου ακολούθησε η μεγάλη γιορτή, και η ευχή που κυριαρχούσε ήταν -τι άλλο- για ένα πολύ όμορφο και επιτυχημένο, σε όλους τους τομείς, 2020.

Το Yefsi Estiatorio στο Μανχάταν φόρεσε τα γιορτινά του. (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Το «Αγνάντι» υποδέχθηκε τη νέα χρονιά
Το εστιατόριο «Αγνάντι» αποτελεί μια σταθερή επιλογή για πολλούς ομογενείς –και όχι μόνο– προκειμένου να γιορτάσουν ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι η έλευση του νέου χρόνου.
Το εκλεκτό παραδοσιακό μενού, το οποίο αποτελεί σήμα – κατατεθέν του εστιατορίου, αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για την απόλυτη γιορτή της χρονιάς, εν αναμονή της έλευσης του 2020.
Υπενθυμίζεται πως το εστιατόριο «Αγνάντι» έχει και μια ιδιαίτερη θέση, καθώς στεγάζεται πλησίον του Astoria Park.

Πρωτοχρονιά στο «Telly’s Taverna»
Με εκλεκτό μενού και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το ομογενειακό εστιατόριο «Telly’s Taverna» είχε προετοιμάσει το σκηνικό, προκειμένου να γιορτάσει με τους πελάτες του τη μεγάλη νύχτα της αλλαγής του χρόνου.

Από νωρίς ξεκίνησε η προσέλευση στο Telly’s Taverna (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει αρκετές ημέρες νωρίτερα και άπαντες ήταν απολύτως έτοιμοι, προκειμένου το εορταστικό κλίμα να συνοδευτεί με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Η ιδιοκτησία και το προσωπικό αντάλλαξαν ευχές με τους πελάτες, που επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιά στην εμβληματική αυτή ομογενειακή επιχείρηση.

Ευχάριστο κλίμα και εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Agnanti (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Πηγή: ekirikas.com

Facebook Comments

POST A COMMENT.