Αυστραλία, Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση – Mια οικονομική επισκόπηση

david-robertson

Η Delphi Bank σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης διοργανώνουν διάλεξη για την οικονομία της Αυστραλίας, της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον Ντέηβιντ Ρόμπερτσον, επικεφαλή του τμήματος οικονομικής έρευνας και αγοράς της “Bendigo and Adelaide Bank, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στο Ελληνικό Κέντρο.

Ο κ. Ρόμπερτσον θα αναφερθεί στο παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου της εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ στην Κίνα και την ΕΕ.

Επίσης θα συζητήσει για την Ελληνική οικονομία, τη θέση του ευρώ έναντι του οράματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και τις προοπτικές για την Αυστραλιανή οικονομία υπό το φως των παγκόσμιων επιρροών.

Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον προσχώρησε στην Bendigo Bank πριν από 18 χρόνια ως προϊστάμενος του τμήματος οικονομικών αγορών και σήμερα είναι επικεφαλής της οικονομικής έρευνας και αγοράς για την «Bendigo and Adelaide Bank’. Οι τακτικές οικονομικές ενημερώσεις του παρουσιάζονται στους διαδικτυακούς τόπους LinkedIn και YouTube. Η τραπεζική σταδιοδρομία του άρχισε το 1989 στο ξένο συνάλλαγμα και από τότε εργάστηκε σε ανώτερους ρόλους σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και τράπεζες όπως η Colonial State Bank, η First Chicago και η CBA.

Πότε: Πέμπτη 14 Νοεμβερίου 2018, 7.00μμ
Πού: Ελληνικό Κέντρο (Delphi Bank Mezzanine, 168 Lonsdale Street, Melbourne)

Facebook Comments

POST A COMMENT.