Η Angelini Pharma Hellas γιορτάζει την 100η επέτειο από την ίδρυση της

PAST & FUTURE

Η Angelini Pharma Hellas είναι μέλος του Ομίλου Angelini, που αποτελεί ηγέτη στον τομέα της υγείας και της ευεξίας στην φαρμακευτική και καταναλωτική αγορά. Ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1919 και φέτος γιορτάζει την 100η επέτειo του.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 17 χώρες, έχοντας 6.000 εργαζομένους και κύκλο εργασιών 1.600 εκατομμυρίων ευρώ. Στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, η Angelini ειδικεύεται στις θεραπευτικές κατηγορίες του πόνου, της φλεγμονής και της ψυχικής υγείας, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην άμεση παρουσία και τις στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους και τοπικές εταιρείες.

Η Angelini Pharma Hellas

Η Angelini Pharma Hellas S.A με έδρα την Αθήνα, έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2008 και δραστηριοποιείται στην διανομή συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των ελληνικών οικογενειών με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα.

Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί 85 άτομα και ο κύκλος εργασιών της ανέρχεται σε περίπου 25 εκατ. Ευρώ (2018), γεγονός που την καθιστά στην 31η θέση στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, βάσει στοιχείων της IQVIA HELLAS.

Με τα χρόνια η Angelini Pharma Hellas έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν αναθέσει στην Angelini τη διανομή των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Η Angelini Pharma Hellas έχει παρουσία σε κύριες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως:

• CNS (Υδροχλωρική Τραζοδόνη)

• Καρδιαγγειακό (Πραβαστατίνη & Φαινοφιβράτη, Ραμιπρίλη & Αμλοδιπίνη)

• Πόνος (Φαιντανύλη)

• Μυοσκελετικό (Διασερεϊνη & Υαλουρονικό Νάτριο)

• Γαστρεντερολογία (Μεσαλαζίνη)

• Αντιβιοτικά (Προυλιφλοξασίνη)

• Γυναικολογία (Μικροκρυσταλλική Προγεστερόνη, Ουροφολιτροπίνη & Μενοτροπίνη)

• Πονόλαιμος (Βενζυδαμίνη)

H Angelini Pharma Hellas είναι μέλος των ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και ΕΦΕΧ (Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης).

Facebook Comments

POST A COMMENT.