Η COSMOTE TV στο πλευρό της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης 

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), ενημέρωσε τους φίλους του τένις, σχετικά με την υπογραφή σημαντικής συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι της COSMOTE TV για την τηλεοπτική κάλυψη όλων των διοργανώσεων.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις αποδέχθηκε τη δελεαστική προσφορά της COSMOTE TV, για συνεργασία τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα, σε σχετική δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας τένις, Σπύρου Ζανιά, αναφέρεται πως η δυναμική που έχει επιδείξει η COSMOTE TV στο χώρο του τένις και η δυναμική προσφορά της,  επέβαλε την αποδοχή της συνεργασίας. Στην συνέχεια, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις, τη Διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΤΕ για την συνεργασία, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα αποτελέσματά της θα είναι σε όφελος και των δύο μερών. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη NOVA, για την  πολυετή συνεργασία τους καθώς και τα στελέχη της, Διοικητικούς, Τεχνικούς και Δημοσιογράφους Συνεργάτες της.

Η απόφαση πάρθηκε με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΦΟΑ, σήμερα 10/06/2019, αφού αξιολογήθηκαν και άλλες προσφορές.

Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα δοθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, με ανακοινώσεις και των δύο μερών.

Facebook Comments

POST A COMMENT.