Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο παίρνει διεθνής διάκριση

vraveio_Epimelitirioυ

Το τρίτο βραβείο καλύτερου εταίρου του απένειμε ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Ο συγκεκριμένος οργανισμός απονέμει κάθε χρόνο βραβεία στις τρεις κορυφαίες αντιπροσωπείες του από όλο τον κόσμο.

Η Έκθεση της Κολωνίας έχει παρουσία μέσω αντιπροσωπειών και θυγατρικών εταιρειών σε 125 χώρες. Η σημαντική αυτή διεθνής βράβευση, σε έναν ανταγωνισμό απέναντι σε κορυφαίες αντιπροσωπείες του μεγάλου αυτού δικτύου της, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και την ομάδα συμβούλων του σε θέματα διεθνών εμπορικών εκθέσεων και παράλληλα αποτελεί αναγνώριση του έργου του.

Σημειώνεται ότι η Έκθεση της Κολωνίας είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην οργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων τροφίμων και ποτών, επίπλων και άλλων κλάδων. Εκθέσεις όπως η Anuga, η ISM, η imm cologne, η interzum, η spoga+gafa, η gamescom και η photokina αποτελούν σημαντικές εκθέσεις σε διεθνές επίπεδο και αποτελούν σημείο συνάντησης των κορυφαίων του κλάδου.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Δημήτρης Πιπερούδης, εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των διεθνών εκθέσεων, αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους Εκθεσιακούς Οργανισμούς της Γερμανίας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων την Koelnmesse GmbH στην Κολωνία, την Deutsche Messe AG στο Αννόβερο, την Hamburg Messe und Congress GmbH στο Αμβούργο, την Messe Berlin GmbH στο Βερολίνο, την Messe München GmbH στο Μόναχο, την Solar Promotion GmbH στο Μόναχο και την Spielwarenmesse eG στη Νυρεμβέργη.

Facebook Comments

POST A COMMENT.