Κορυφαία διάκριση για την BAUSCH Health

diakrisi4h

Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική BAUSCH Health Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Work Places 2019.  Η βράβευση έγινε πρόσφατα, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κλάδου, καθώς και των εργαζομένων των εταιρειών που βραβεύθηκαν.

 

Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work® Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 53 εταιρείες διαφόρων μεγεθών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 23.500 άτομα.

Η κατάταξη των εταιρειών προέκυψε, μέσω 2 αξόνων αξιολόγησης, που περιλαμβάνουν εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων και καταγραφή των πολιτικών διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού, που αναλύονται σε εξειδικευμένα ερωτηματολόγια.  Οι απαντήσεις των εργαζομένων έχουν την πιο μεγάλη βαρύτητα. Η διαδικασία αξιολογεί παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους, το αίσθημα  δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι αλλά και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Με τη διάκριση αυτή η BAUSCH Health Ελλάδας απολαμβάνει, παράλληλα με την πρόσφατη μετονομασία του παγκόσμιου φαρμακευτικού Ομίλου, σε “BAUSCH Health Companies”, ακόμα μια στιγμή ολοκλήρωσης. H ομαδικότητα, το πάθος, η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία, η ηθική και το σθένος των ανθρώπων της αποτελούν τις αξίες που την κάνουν να διαπρέπει και να αναζητά νέες συνεχώς ευκαιρίες ανάπτυξης.

Facebook Comments

POST A COMMENT.