Make-A-Wish: H πραγματοποίηση της ευχής του μικρού Σπύρου με τη στήριξη της Janssen Ελλάδος

Walk For Wishes-1

Η στήριξη στον Οργανισμό Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και η πρόσκληση προς τους εργαζομένους της Janssen Ελλάδος να συνδράμουν για να πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός παιδιού, αποτέλεσε μία ακόμη εθελοντική δράση της εταιρείας.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο φιλανθρωπικός περίπατος Walk ForWishes

Ειδικότερα, η εταιρεία υποστηρίζοντας το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), υιοθέτησε και πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Σπύρου, ο οποίος σε μία τελετή-έκπληξη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις, παρέλαβε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο που είχε ευχηθεί.

Το Make-A-Wish με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές παγκοσμίως, εκπληρώνει τις ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.  Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους-εθελοντές της Janssen Ελλάδος διατέθηκε για την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου, που πάσχει από το σύνδρομο Wiskott-Aldrich και ο οποίος ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Η Janssen Ελλάδος, η οποία διακρίθηκε πρόσφατα για το πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς ‘Janssen4Good’ στα Responsible Business Awards, πραγματοποιεί με συνέπεια κοινωφελείς δράσεις που παράλληλα ενδυναμώνουν και εγκαθιστούν την κουλτούρα αλληλεγγύης των εργαζομένων της. Η ενέργεια στήριξης του Make-A-Wish διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό του ‘CREDO DAY’ της εταιρίας, στο οποίο αποτυπώνεται η δέσμευσή της για τη στήριξη των κοινωνιών και των συνανθρώπων σε ανάγκη.

Ο κ. Μάκης ΠαπαταξιάρχηςΔιευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Το ‘ΠΙΣΤΕΥΩ’ μας, η ηθική και στρατηγική πυξίδα της εταιρίας μας, εμπεριέχει με εξέχοντα τρόπο τις αξίες και τη δέσμευση όλων μας προς τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Η στήριξη του οργανισμού Make-A-Wish αποτελεί μία ακόμη δράση εθελοντισμού, η οποία επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας, με συνέπεια και συνέχεια, στο υπέρτατο καθήκον μας, που είναι να προσφέρουμε ελπίδα και ένα καλύτερο μέλλον στους συνανθρώπους μας».

Η κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τηνJanssen Ελλάδος που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού μας με την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου. Η φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε δύναμη και κουράγιο στους μικρούς ασθενείς που δίνουν ένα τόσο δύσκολο αγώνα κατά τη διάρκεια των πιο όμορφων χρόνων της ζωής τους, την παιδική ηλικία, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθειά μας βρίσκει συνοδοιπόρο την Janssen».

Walk For Wishes: Ο φιλανθρωπικός περίπατος του MakeAWish  

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, ο φιλανθρωπικός περίπατοςWalkForWishes για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου, με αφετηρία την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19.00 και τέρμα στην Πύλη του Αδριανού.

Περπατάμε για τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους, για να νιώσουν πιο δυνατά, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουν τις ευχές τους να πραγµατοποιούνται. Περπατάµε για να δυναµώσουµε το στόχο µας, να ενώσουµε τη φωνή µας, να εµπνεύσουµε και να ξεσηκώσουµε περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήµατά µας!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το συμβολικό ποσό της συμμετοχής στον περίπατο (4 ευρώ) καθώς και η δωρεά ενός «Αστεριού Ευχής» (2 ευρώ) για κάθε συμμετέχοντα αποτελούν ευγενική χορηγία της L’Oréal Hellas, που και φέτος είναι ο μεγάλος χορηγός του φιλανθρωπικού περίπατου WalkForWishes.

Η LOréal Hellas απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό περίπατο, ενημερώνοντας ότι σημείο συνάντησης είναι η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου από τις 18.00 το Σάββατο, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές, ενώ τους συμμετέχοντες θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις, δράσεις και µουσική.

Για τη συγκινητική αυτή δωρεά, η κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου σχολιάζει: «Γίνεται μία εταιρεία για δύο συνεχόμενες χρονιές να προσκαλεί όλο τον κόσμο να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής κάνοντας μία δωρεά για κάθε περιπατητή; Χωρίς ανώτατο όριο δωρεάς; Και όμως γίνεται. Αυτή είναι η L’Oréal Hellas, μια εταιρεία που μας έχει συγκινήσει με τη σταθερή αγάπη της, μία εταιρεία που έχει υιοθετήσει περισσότερες από 25 ευχές παιδιών μέχρι σήμερα! Ευχαριστούμε είναι το μόνο που μπορώ να πω εκ μέρους όλων μας στον κόσμο των ευχών!»

Φορέστε κάτι μπλε, φέρτε μαζί σας τη χαρά, τη δύναμη και την ελπίδα και όσους περισσότερους συμμετέχοντες μπορείτε και ελάτε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους!

Facebook Comments

POST A COMMENT.