Ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

feta

Σε συμφωνία κατέληξε η δεύτερη διαδοχική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, κτηνοτρόφων, βιομήχανων και τυροκόμων για την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Μετά το  τέλος των διαβουλεύσεων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, συνεχάρη όλες τις πλευρές για την επιμονή, την υπομονή, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και την πίστη τους στη Διεπαγγελματική Οργάνωση της Φέτας. Στη συνέχεια, χαιρέτησε την ίδρυσή του οργανισμού και τόνισε την έντονη βούληση και επιμονή του για την στήριξη της διεπαγγελματικής στην εκπλήρωση του έργου της.

12-04-2019 Διεπαγγελματική_1

Η διεπαγγελματική της φέτας έχει ως μοναδικό σκοπό την προάσπιση και τη στήριξη του προϊόντος και ταυτόχρονα είναι ο συνομιλητής της πολιτείας, ο σύμβουλός της, ανέφερε ο κύριος Αραχωβίτης. “Με αυτό το πλαίσιο θα πορευτούμε για το καλό του κτηνοτροφικού και παραγωγικού κόσμου.”, υπογράμμισε και συνέχισε τονίζοντας την ανάγκη η Φέτα, να αποτελέσει ξεκάθαρο εθνικό κεφάλαιο, το οποίο θα προασπιστεί η χώρα, χωρίς εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων, με αταλάντευτη βούληση απέναντι σε όποια πλευρά παρεκκλίνει του στόχου και με την αναγκαία αποφασιστικότητα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα θέτει σε κίνδυνο την εξυπηρέτηση του μεγάλου σκοπού.

Facebook Comments

POST A COMMENT.