Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρρας στο Ελληνικό Κέντρο στη Μελβούρνη

hellenic-club

Επίσκεψη στο Ελληνικό Κέντρο πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης (Hellenic Club) της Καμπέρρας, το Σάββατο 2 Μαρτίου, όπου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν σύντομη περιήγηση στο Ελληνικό Κέντρο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της Κοινότητας και τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά της προγράμματα.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Hellenic Club οι: Στέφανος Πασχαλίδης (Πρόεδρος), Τζιμ Ανδριόπουλος (Αντιπρόεδρος), Γεώργιος Στεργίου (Αντιπρόεδρος), Πίτερ Πάππας (Ταμίας) και τα μέλη: Πίτερ Δασκαρόλης, Κώστας Διδυμιώτης, Αγγελος Κωνσταντίνου, Αντριου Σάτσιας και Σταύρος Σκουράκης.

Από την πλευρά της Κοινότητας στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μάρκος, η Αντιπρόεδρος Τάμμυ Ηλιού, o Δρ Νίκος Ντάλλας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Κοινότητας, ο διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Γιώργος Μενίδης και ο διευθυντής του Σχολείου Γλώσσας και Πολιτισμού της Κοινότητας Μάνος Τζιμπραγός.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αλληλοενημέρωση για τις δράσεις των δύο οργανισμών και ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, ενώ εξετάσθηκαν και δυνατότητες μελλοντικής συνεργασίας.

Facebook Comments

POST A COMMENT.