Μara shop: 27 χρόνια ποιοτικής προσφοράς στο χώρο της υπόδησης

mara-logo

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που προκάλεσε η οικονομική κρίση παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία, πολλές ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατάφεραν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, στηρίζοντας την εγχώρια Οικονομία και παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή. 

Ανάμεσα στις πολλές του είδους ελληνικές επιχειρήσεις που -κατά καιρούς- παρουσιάζουμε στη σελίδα μας, ξεχωρίζουν τα Μara shop, που εκπροσωπούν εδώ και 27 χρόνια τις πιο μοντέρνες και νεανικές τάσεις στο χώρο της υπόδησης.

Το πρώτο κατάστημα Mara δημιουργήθηκε το 1992, στο Νέο Κόσμο με την ιδιοκτήτρια κυρία Καλομοίρα Ντίμπ να δίνει το προσωπικό της γούστο και αγάπη της για το καλό παπούτσι. Μετά από 15 χρόνια, εμπιστοσύνης του κόσμου και την αφοσίωση μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εγκαινιάζουμε το δεύτερο κατάστημα μας, στο Μαρούσι και το 2010 το νεότερο μας στη περιοχή της Νέας Σμύρνης.

mara-shop

Το 2016, στην οικογένεια του Mara προσθέτουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να μπορούν τα παπούτσια μας να ταξιδεύουν σε όλοι την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Με γνώμονα τις τάσεις τις εποχής, την εμπειρία τόσο χρόνων και πολύ περισσότερο το προσωπικό μας γούστο, διαλέγουμε παπούτσια με την καλύτερη ποιότητα για της πελάτισσες μας, για να νιώθουν πάντα κομψές και όμορφες. Προσαρμοζόμαστε στην οικονομική διάθεση της εποχής κρατώντας την ποιότητα στο παπούτσι και προσφέρουμε επιλογές για όλους τους πελάτες μας!

mara-shoes

Τα Mara σας προσκαλούν να τα γνωρίσετε από κοντά, το εξειδικευμένο προσωπικό μας όπως και οι νεότεροι εκπρόσωποι των Mara, η κυρία Ράνια και ο κύριος Μαρουάν, σας περιμένουν με την καλύτερη διάθεση να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή για να είστε πάντα άψογη στην κάθε σας στιγμή σας.

Facebook Comments

POST A COMMENT.