Transport logistic στο Μόναχο: Διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου

world trading with industries truck,trains,ship and air cargo freight logistic background use for all import export transportation theme

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο και Επιχειρηματική Αποστολή Ελληνικών Εταιριών διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, για δεύτερη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών, transport logistic, η οποία θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Στη δεύτερη εμφάνιση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην έκθεση, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα ενημέρωσης 115.000 τετραγωνικών μέτρων για τις επιχειρήσεις του κλάδου των logistics, τo Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, έχει δεσμεύσει 160 τ.μ. σε κεντρικό σημείο και αρκετές μεγάλες εταιρίες του κλάδου έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους. Το Ελληνικό Περίπτερο αναμένεται να έχει υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ για την προβολή του θα οργανωθεί ειδική Συνέντευξη Τύπου την πρώτη μέρα της έκθεσης και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δικτύωσης στο χώρο του Περιπτέρου με πολυάριθμους ξένους επισκέπτες, συνεργάτες και πελάτες.

Παράλληλα στους συμμετέχοντες η  Επιχειρηματική Αποστολή θα τους  δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούν περίπτερα ξένων εταιριών και να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες –μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου- B2B συναντήσεις, για να διερευνήσουν δυνατότητες νέων συνεργασιών καθώς και να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του Ελληνικού Περιπτέρου. Οι ελληνικές εταιρίες, που θα συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή θα ξεναγηθούν επίσης στην έκθεση, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο της Διεύθυνσης του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου.

Οι περισσότερες εταιρίες, που θα λάβουν μέρος στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, είναι εταιρίες που είχαν συμμετάσχει και στο πρώτο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο το 2017, γεγονός που δείχνει τα πολύ θετικά αποτελέσματα της πρώτης διοργάνωσης. Ειδικότερα, οι συμμετοχές των επισκεπτών στην προηγούμενη transport logistic σημείωσαν ρεκόρ, ξεπερνώντας τους 60.726 επισκέπτες από 123 χώρες, ενώ ρεκόρ σημείωσε και ο αριθμός των εκθετών, με 2.162 εκθέτες από 62 χώρες, μεταξύ αυτών και οι 15 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο Πρώτο Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Σημειώνεται ότι η ελληνική παρουσία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και απέσπασε θετικά σχόλια από το σύνολο των επισκεπτών και τους διοργανωτές, υπογραμμίζοντας τη σημασία του ελληνικού κλάδου μεταφορών και logistics στο διεθνές περιβάλλον.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ή στην Επιχειρηματική Αποστολή στην έκθεση transport logistic 2019, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037. Πληροφορίες διατίθενται και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις:  www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης:www.transportlogistic.de.

Facebook Comments

POST A COMMENT.