Κοτζιάς για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία, για όλες τις χρήσεις – Καμμένος: Εθνική λύση αποδεκτή από το σύνολο του πολιτικού κόσμου

550_334_654245

«Εγώ είπα από την πρώτη στιγμή ότι ο ελληνικός όρος “Μακεδονία”, όπως έχει αποφασισθεί από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι μία πάγια εθνική θέση, επιμένω σε αυτήν και ελπίζω η λύση, η οποία θα δοθεί θα είναι λύση, η οποία διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και παράλληλα θα είναι αποδεκτή από το σύνολο του πολιτικού κόσμου», ήταν το σχόλιο, μεταξύ άλλων, του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, μετά την ολοκλήρωση της κρίσΙμης διυπουργικής σύσκεψης στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό για το Σκοπιανό.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία είπε ότι θα συμφωνήσει σε ό,τι πω εγώ, άρα, χαίρομαι που μου εναποθέτει τις ευθύνες της παρατάξεως».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για το Σκοπιανό, αναφέροντας:

«Θεωρώ ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να συνεχιστούν, έχω εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών. Να πω στον ελληνικό λαό πως ο κ. Κοτζιάς δεν είναι από εκείνους που άλλα υπογράφουν και άλλα λένε εν συνεχεία, όπως ο Αντώνης Σαμαράς ή που άλλα συμφωνούν και παράλληλα υπονομεύουν τον πρωθυπουργό, όπως η κα. Μπακογιάννη στο Βουκουρέστι».


ΠΗΓΗ Real news

 

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.