Κλιμακώνει την ένταση με τα ΜΕ ο Τραμπ – Δε θα παρευρεθεί στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου

Τραμπ

Δεν έχει σκοπό να παρευρεθεί στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCA) στο τέλος του Απριλίου, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει τους τόνους στην κόντρα με τους δημοσιογράφους.

«Δε θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος», έγραψε ο Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter, στέλνοντας και τις ευχές του «όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

Το ετήσιο δείπνο θα παρατεθεί την 29η Απριλίου στην Ουάσινγκτον. Ορισμένα ΜΕ, όπως το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ή το περιοδικό New Yorker, που συνήθως υποστηρίζουν την εκδήλωση και φιλοξενούν ακριβά after-parties, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν κάτι τέτοιο φέτος.

I will not be attending the White House Correspondents’ Association Dinner this year. Please wish everyone well and have a great evening!

  •  19.75119.751 Retweet
  •  87.14787.147 “μου αρέσει”

Πηγή: aixmi.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.