“Γυναίκα της Χρονιάς” η Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη

hqdefault

Η Πρόεδρος Καίτη Γάκη Καψή και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας “Εν Αθήναις” με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας σας προσκαλούν στην ανακήρυξη της Αγνής  Βλαβιανού  Αρβανίτη Προέδρου και Ιδρύτριας της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής ως ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και στη βράβευση της για το διαχρονικό επιστημονικό της έργο για το Περιβάλλον.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ώρα Προσέλευσης: 18:45 Ώρα Έναρξης 19:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών- Αίθουσα ΔιδασκαλίαςΒιβλιοθήκης

Πιάνο: Ελευθέριος Μισιργής

 

Μετά από είκοσι χρόνια αφιερωμένα στη διδασκαλία και την έρευνα στον τομέα της βιολογίας, η Καθηγήτρια Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη έδωσε το 1985, σάρκα και οστά σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με στόχο την διεθνή συνεργασία για την προστασία του βίου και του περιβάλλοντος. Με κέντρο την Ελλάδα η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής της οποίας είναι Πρόεδρος και Ιδρύτρια γνώρισε σύντομα παγκόσμια αναγνώριση από ηγετικές προσωπικότητες σε 151 χώρες και είναι Μέλος του Συμβουλευτικού Επιτελείου της Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ΕCOSOC) των Ηνωμένων Εθνών.

Έχοντας βαθιά ριζωμένη την πίστη ότι το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, ιδρύει το 1990 το Διεθνές Πανεπιστήμιο για το Βιο-Περιβάλλον

Facebook Comments

POST A COMMENT.