Μεγάλης πνοής στρατηγική για το πρόβλημα της μετανάστευσης ζητά ο Ρέντσι

matteo-renzi

“Μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης” ζήτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι προσθέτοντας ότι “δεν χρειάζονται φθηνές μικροπολεμικές¨ σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο της Γκάνας, κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές στην Αφρική.

“Τελείωσε η περίοδος κατά την οποία η Ευρώπη μας έλεγε τι πρέπει να κάνουμε. Δίνουμε στις Βρυξέλλες 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και λαμβάνουμε 11 δισεκατομμύρια ευρώ.Θέλουμε να δουλέψουμε αλλά δεν δεχόμαστε μαθηματάκια” πρόσθεσε ο Ρέντσι.

Σύμφωνα τέλος με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, “είμαστε σε μια φάση κατά την οποία η Ευρώπη απέχει από τις αξίες των ιδρυτών της, οι οποίοι πριν εξήντα χρόνια υπέγραψαν την Συνθήκη που έδωσε ζωή στην Ευρωπαική Κοινότητα”.

POST A COMMENT.