Νέα Μονάδα Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Περιγεννητικής Ιατρικής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

eugenidio_therapeutirio

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο δημιούργησε νέα Μονάδα Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Περιγεννητικής Ιατρικής, στελεχωμένη με ικανό και έμπειρο προσωπικό, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στη γυναίκα και μητέρα.

Η Μονάδα Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Περιγεννητικής Ιατρικής, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, λειτουργεί στο πλαίσιο της ασφάλειας ενός Θεραπευτηρίου με διαφορετικές ειδικότητες. Προτεραιότητα της Μονάδας είναι να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εξεταζόμενης εξατομικευμένα, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη της.

Η Μονάδα βρίσκεται υπό τη διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Νικόλαου Βραχνή και διαθέτει τον απαραίτητο σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και τις υποδομές για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τη διάγνωση και θεραπεία ενός ευρέως φάσματος γυναικολογικών παθήσεων, την συμβουλευτική του υπογόνιμου ζευγαριού, διερεύνηση και θεραπεία θεμάτων Αναπαραγωγής καθώς και ουρογυναικολογικών προβλημάτων. Επιπρόσθετα η ομάδα Περιγεννητικής Φροντίδας της Μονάδας διαχειρίζεται κυήσεις χαμηλού ή υψηλού κινδύνου.

Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης

Παράλληλα το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο επιδιώκει να δραστηριοποιείται ενεργά και με συνέπεια στο πλαίσιο των αρχών της Κοινωνικής Ευθύνης αναπτύσσοντας δράσεις και παρουσιάζοντας σημαντικό κοινωνικό έργο βασισμένο στις αρχές της αλληλεγγύης, όπως η συνεχιζόμενη συνεργασία του με με το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διά της Διευθύντριας του Κέντρου κ. Μαίρης Πίνη.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο παρέχει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών του παθολογικού, εργαστηριακού και χειρουργικού τομέα. Διαθέτει σημαντικές μονάδες, οι οποίες στελεχώνονται από καταξιωμένους γιατρούς, μέλη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο και στα τμήματά του εφαρμόζονται πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας.

Πηγή

Facebook Comments

POST A COMMENT.