ΕΣΩ Design & Αρχιτεκτονική

ESW Design & Αρχιτεκτονική

Το ΕΣΩ, ημερίδα για το interior design και την αρχιτεκτονική, είναι μια πλατφόρμα συζητήσεων και ζυμώσεων γύρω από τον σχεδιασμό και τη δημιουργία όλων εκείνων που μας περιτριγυρίζουν στην καθημερινή μας ζωή – είτε πρόκειται για κτίρια στον δημόσιο χώρο είτε για την αισθητική του διακόσμου στον εσωτερικό, προσωπικό μας χώρο.

Πρόκειται για έναν τομέα βαρύνουσας σημασίας, που επιδρά ποικιλοτρόπως σε κοινωνικό, ατομικό, οικονομικό αλλά και πολιτισμικό επίπεδο. Προσφέρει προστιθέμενη αξία, διαμορφώνει αισθητικά κριτήρια, χαράσσει πολιτισμικές προτεραιότητες και αξίες. Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συμβάλλουν στην ποιότητα της καθημερινότητάς μας και, μέσα από το έργο τους, μας επηρεάζουν συνεχώς και αδιαλείπτως. Στο ΕΣΩ, οι άνθρωποι αυτοί συζητούν και αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτονται, λειτουργούν και δημιουργούν.

Στην τέταρτη, ετήσια διοργάνωσή του, το ΕΣΩ συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Φιλοξενεί σημαντικά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στη δυναμική, τους προβληματισμούς, τη θέση και τις προοπτικές του ενδιαφέροντος αυτού τομέα στο πλαίσιο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας και, τέλος, εισάγει πρακτικά εργαστήρια.

Κεντρική Σκηνή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

18:00 Γιώργης Γερόλυμπος

18:20  Ρένα Σακελλαρίδου | Sparch Architects

18:40  Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος | Klab Architects

19:00 Δημήτρης Κολιαδήμας

19:20 Μαριάνθη Τατάρη UN STUDIO

19:40  Coffee break

20:00  Πρόδρομος Νικηφορίδης | Νικηφορίδης –  Cuomo

20:20  Σταύρος Παπαγιάννης  & Γιώργος Κυριαζής | Stage Design Office

20:40  Carlotta de Bevilacqua

Την ημερίδα συντονίζει ο Σταύρος Μαρτίνος,  Αρχιτέκτων, Αρχισυντάκτης ARCHISEARCH.gr

Τιμές εισιτηρίων: 40 € προπώληση | 30 € μειωμένο | 50 € τελευταία εβδομάδα

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.esw.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.