8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων

1a21722d2ec58b84f39c621d338165f1_L

Ξεκίνησαν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, οι εργασίες του 8ου παγκόσμιου συνεδρίου αποδήμων Αρκάδων,που διοργανώνει η Παγκόσμια Παναρκαδική Συνομοσπονδία, με την συμμετοχή των προεδρείων των Ομοσπο νδιών Αμερικής,Αυστραλίας,Καναδά και Ελλάδος, καθώς και πολλών μελών από ομογενειακούς συλλόγους.

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε παροσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, των βουλευτών του νομού Ανδρέα Λυκουρέντζου και Κώστα Ζαχαριά, του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας Αλέξανδρου, του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & ιονίου Γιώργου Διδασκάλου του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη,του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα και πολλών ομογε νών.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε για το δυναμισμό των Αρκάδων της διασποράς και αναφέρθηκε στην συμβολή της νέας γενιάς των Αρκάδων,που συνεχίζουν να υποστηρίζουν την χώρα μας,αλλά και την Αρκαδία. Η Αρκαδία είπε, είναι μια ιδέα που όλοι οι Αρκάδες, όπου κι αν ζουν  την κρατούν ψηλά.

Facebook Comments

POST A COMMENT.