Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και μάλιστα κατά τρόπο εμφατικό, καθώς στον 72ο τελικό της διοργάνωσης και με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, που έφτασε σε χατ-τρικ (15΄, 50΄, 88΄), συνέτριψε στο ΟΑΚΑ το φιναλίστ ΠΑΟΚ με 4-1 και έφτασε τους 18 τίτλους στη διοργάνωση. Ενδιάμεσα ο Καρέλης είχε «γράψει» το 3-0 στο 54΄, ενώ ο Βούκιτς είχε μειώσει για τον «Δικέφαλο» με πέναλτι στο 70΄.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο τελικός

Περίπου πενήντα χιλιάδες οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν το διαφορετικό χρώμα της αναμέτρησης αρκετή ώρα πριν την έναρξή της, με τους κύριους όγκους αυτών να συνωστίζονται στα δύο πέταλα του σταδίου και με κενή την κεντρική κερκίδα για τους γνωστούς λόγους ασφαλείας και αποφυγής συμβάντων από την γειτνίαση των οπαδών των δυο ομάδων.

Στο εξωαγωνιστικό μέρος, στις 51 ανέρχονται οι συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και από άλλα σημεία της Αθήνας για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών και άλλων απαγορευμένων ειδών αλλά και για ρίψεις πετρών. Συνολικά έχουν γίνει 119 προσαγωγές.

ΑΠΕ

Facebook Comments

POST A COMMENT.