Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Σάκης Μπουλάς

boulasΝικημένος από τον καρκίνο, τον οποίο πάλεψε με σθένος, έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, ο σπουδαίος και αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδοποιός Σάκης Μπουλάς, σε ηλικία 60 ετών.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «ο Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες, νοσηλευόταν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Διέκοψε πολύ πρόσφατα, λόγω επιδείνωσης της υγείας του, τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς», όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά, από όπου και κατάγεται. Οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία και όλοι θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την επιλογή του αυτή που μας χάρισε πολλές στιγμές ποιοτικής διασκέδασης και γέλιου. Αν και έφυγε από κοντά μας, οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές και η υπέροχη ερμηνεία του στα τραγούδια που ερμήνευσε θα μείνουν αξέχαστα και θα μας συντροφεύουν για πάντα…

Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας, Σάκη!

Facebook Comments

POST A COMMENT.