Γ. Καμίνης: «Ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς ένα πιάτο φαΐ»

kaminis_protoxronia

«Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουν οι πολίτες της Αθήνας την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά τους», δήλωσε μετά το εορταστικό τραπέζι, που έστρωσε ο δήμος Αθηναίων νωρίτερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι «ο δήμος προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, κυρίως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα». «Δεν επιτρέπεται ούτε ένας συμπολίτης μας να μείνει αυτές τις μέρες χωρίς ένα πιάτο φαΐ», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, που εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.«Βλέπω σιγά σιγά να επανέρχεται η ζωή σε κάποια σημεία της πόλης και αυτό δίνει ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ, προσφέρθηκε αρνάκι και γιορτινά εδέσματα.Συμμετείχαν περίπου 700 άνθρωποι, από διαφορετικές πολιτισμικά προελεύσεις, οι περισσότεροι Έλληνες, κυρίως ηλικιωμένοι και άνεργοι.

 

ΑΠΕ

Facebook Comments

POST A COMMENT.