Τον Οκτώβρη το 2ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

rali Olympou

Τις μηχανές τους … ζεσταίνουν οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου, εντός κι εκτός συνόρων, καθώς έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 2ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2013 (Regularity-2nd Olympus Classic Rally), που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα και τον Όλυμπο.
Το 2ο Ιστορικό Ράλι στο “βουνό των θεών” διοργανώνεται, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (παγκόσμια ομοσπονδία 70 Συλλόγων Ελασσονιτών σε όλη την υφήλιο) και του Δήμου Ελασσόνας, υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και τη συνεργασία Λεσχών Κλασικών Οχημάτων (Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου και Θεσσαλίας, Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας, Σύλλογος Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας κ.ά).
Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 18ης Μακεδονικής Πλοήγησης της ΛΕΚΑΜ και η βαθμολογία προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ. Για τον λόγο αυτό, ο αγώνας έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων εκ των καλύτερων οδηγών και ιδιοκτητών κλασικών οχημάτων, από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

ΑΠΕ

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.