Ο Μιχάλης Ζαμπίδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Superkombat

Ζαμπίδης

Για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat αγωνίστηκε χθες Σάββατο, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Τούρκο αντίπαλο του Harun Kina, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες για ακόμα μια φορά.

Ζαμπίδης1Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Cinema Digiplex στο Baneasa Shopping City, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έδωσε μια δυνατή και σκληρή μάχη με τον Τούρκο Harun Kina και φάνηκε από τον πρώτο γύρο ότι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος Harun Kina αν και έδειξε πως είχε μεγάλες αντοχές στα δυνατά χτυπήματα του Έλληνα Πρωταθλητή, πολλές φορές έφτασε κοντά στο να βγει νοκ αουτ. Ο τρίτος γύρος ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του Μιχάλη Ζαμπίδη ως μεγάλου νικητή του παιχνιδιού με ομόφωνη απόφαση και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat.

Με αυτή τη νίκη, το track record του Πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη περιλαμβάνει πλέον 153 νίκες σε σύνολο 174 αγώνων και το εντυπωσιακό ρεκόρ των 86 νοκ αουτ, ενώ ακόμη ένας Παγκόσμιος Τίτλος προστέθηκε στη «συλλογή» του!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε γι΄αυτή την επιτυχία: «Χαίρομαι πολύ που η προετοιμασία μου έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Τούρκο διεκδικητή και κατάφερα να φέρω στη χώρα μας έναν τόσο σημαντικό Παγκόσμιο Τίτλο.»

Ο Iron Mike επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα, έτοιμος να συνεχίσει την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική πρόκληση, τα προκριματικά του Κ-1.

Facebook Comments

POST A COMMENT.