Νεκρός δεκαοκτάχρονος για ένα εισητήριο

eisitirio

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 19χρονου, που πήδηξε από τρόλεϊ γιατί βρέθηκε να μην έχει εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε.

Το βράδυ της Τρίτης, ο  νεαρός είχε μπει στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκαν στο τρόλεϊ ελεγκτές και του ζήτησαν εισιτήριο. Ο 19χρονος όμως δεν είχε και έτσι ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!

Όλα αυτά, διαδραματίζονταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό, κάποιοι επιβάτες αναστατωμένοι τα βάζουν με τους ελεγκτές. Τους ζητούν τον λόγο γιατί ήταν τόσο πιεστικοί με το νεαρό.

Ο ελεγκτής κι ο οδηγός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και χωρίς εγγύηση.

Το θέμα ειδικά από σήμερα το πρωί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρχε κάποιου είδους βεντέτα μεταξύ του ελεγκτή και του άτυχου νεαρού, ο οποίος και πριν ένα χρόνο είχε πιαστεί χωρίς εισιτήριο από τον ίδιο ελεγκτή.

Facebook Comments

POST A COMMENT.