Διπλή η χαρά για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, που διεξήχθη λίγες ημέρες πριν στη Λιουμπλιάνα, καθώς οι Λευτέρης Κοσμίδης (ασκήσεις εδάφους) και Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι) κατάκτησαν την πρώτη θέση στα αγωνίσματά τους.

Ο Κοσμίδης συγκέντρωσε 15.125 βαθμούς, εκτελώντας πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.5 και άφησε στη δεύτερη θέση τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ και τρίτο τον Καναδό Σκοτ Μόργκαν.

Ο Πετρούνιας έφτασε στους 15.650 βαθμούς, εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 7, που δεν κατάφεραν να πλησιάσουν ο Φινλανδός Μάρκου Βάχτιλα (2ος) και ο Αμερικανός Αλεξάντερ Ναντούρ (3ος). Ο Έλληνας πρωταθλητής μετρά ήδη τρία χρυσά μετάλλια στις ισάριθμες εφετινές συμμετοχές του σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφού είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες στη Γαλλία (Λα Ρος Σιρ-Ιόν) και τη Γερμανία (Κότμπους).
POST A COMMENT.