Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλει τον πρόεδρο της ΕΡΤ για την Αυλή των Χρωμάτων

«Η Αυλή των Χρωμάτων»

Σε καταγγελία των ενεργειών του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα, προχώρησε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων».

Όπως αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, ο κ. Ζούλας ανέβασε το κόστος της εκπομπής σε 10.000 ανα επεισόδιο και παράλληλα υποβάθμισε τη δημοσιογράφο Αθηνά Καμπάκογλου, η οποία, από το 2018, έχει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της επιτυχημένης εκπομπής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει τη συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος σταθερά υποτιμά και απαξιώνει εργαζομένους, ενώ, παράλληλα, αγνοεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Συστηματικά, αποφασίζει μόνος του και στη συνέχεια διαρρέει εντέχνως τις αποφάσεις του, πριν καν πάρουν την έγκριση των μελών του Δ.Σ.

Τελευταίο θύμα της διοίκησης Ζούλα είναι η συνάδελφος Αθηνά Καμπάκογλου, η οποία από το 2018 έχει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της επιτυχημένης εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων», η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, και μάλιστα, ως εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ με μηδαμινό κόστος. Η εκπομπή μπήκε στο στόχαστρο του Προέδρου πριν από ενάμισι χρόνο, και υπό την απειλή της κατάργησής της, έγινε μεικτή παραγωγή με την έλευση συμπαρουσιαστή, ανεβάζοντας το κόστος σε 10.000 € ανά επεισόδιο. Τις τελευταίες ημέρες, διαρρέεται στον Τύπο ότι θα προσληφθεί και παρουσιάστρια – ηθοποιός κάτι που θα εκτοξεύσει το κόστος και η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου καλείται να περιοριστεί στο ρόλο της αρχισυνταξίας, αν και η εκπομπή είναι πρόταση και δημιούργημά της.

Facebook Comments

Comments are closed.