Υπενθύμιση Γεν. Συν. ΕΑΕΤΕ στις 28 Ιουνίου 2023, στις 6μμ

Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζεται στα μέλη της ΕΑΕΤΕ η πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευση, στις 28 Ιουνίου 2023, στις 18:00, στα γραφεία της Ένωσης (Αγίου Κωνσταντίνου 6, Αθήνα, 5ος όροφος).

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού, με απόφαση που ελήφθη στις 6 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με το νόμο και τα άρθρα 11- 12 & 13 του καταστατικού της ΕΑΕΤΕ, συγκάλεσε Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών της Ένωσης, ως εξής:

Πρώτη ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης (14/6/23), κατά την οποία δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία, από το άρθρο 12, παρ.4. του καταστατικού της Ένωσης.

Επαναληπτική Γ.Σ., την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (21/6/23), κατά την οποία, επίσης, δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία, από το άρθρο 12, παρ.4. του καταστατικού της Ένωσης.

Τρίτη σύγκληση σε Γ.Σ., την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (28/6/23) κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός παρόντων μελών.

Με βάση τα ανωτέρω περί απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 28 Ιουνίου 2023, στον ανωτέρω οριζόμενο τόπο και ώρα (στις 18:00, στα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Κωνσταντίνου 6, Αθήνα, 5ος όροφος).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα Πρώτο: Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2023.

Θέμα Δεύτερο: Έγκριση προτάσεων Διοικητικού Συμβουλίου (η αναλυτική τους παρουσίαση θα γίνει στη ΓΣ):

Α) Δημιουργία πλατφόρμας επίλυσης ζητημάτων των Αποδήμων Ελλήνων.  Θα διερευνηθεί αρχικά σε συνεννόηση με κοινότητες της Ελληνικής Ομογένειας. Β)  Δημιουργία ομάδας φίλων, εθελοντών, υποστηρικτών και πρεσβευτών της ΕΑΕΤΕ, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, που θα συνδράμουν σε μελλοντικές συνέργειες, στους σκοπούς και τις διοργανώσεις της Ένωσης.

Γ) Δημιουργία αθλητικής ομάδας μελών και φίλων της ΕΑΕΤΕ για συμμετοχή σε δρομικούς ή άλλους αγώνες ή εν γένει αθλητικές διοργανώσεις, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Δεν υφίσταται 3ο θέμα προς συζήτηση μετά την,  από 23ης Ιουνίου ’23, παραίτηση του πρώην ΓΓ της ΕΑΕΤΕ, λόγω έκτακτων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ της ΕΑΕΤΕ έχουν όλα τα τακτικά μέλη της Ένωσης που είναι οικονομικά ενήμερα.

Η υπενθύμιση της πρόσκλησης για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΤΕ στο διαδίκτυο (www.eaete.gr), από 25 Ιουνίου 2023 έως και 28 Ιουνίου 2023. Το ίδιο και στη σελίδα της Ένωσης στο facebook, ενώ, προς διευκόλυνση της ενημέρωσης των μελών σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν και στις άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης, στο instagram και στο twitter.

Όλα τα τακτικά μέλη της Ένωσης θα λάβουν υπενθύμιση για τη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2023, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στην περίπτωση που δεν έχουν mail, τηλεφωνικώς.

 

ΥΓ: Η πρόσκληση θα σταλεί στα μέλη της Ένωσης από την ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

 

Facebook Comments

Comments are closed.