Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης: Μαθήματα Γλώσσας και Πολιτισμού μαζί με ποδόσφαιρο

Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η έναρξη των μαθημάτων Γλώσσας και Πολιτισμού της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, στον χώρο των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού συλλόγου Malvern City FC.

Στόχος του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε παιδιά-νεαρούς αθλητές να συνδεθούν με την ελληνική τους ταυτότητα, καλλιεργώντας την αγάπη και τις γνώσεις τους γύρω από την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις, ενώ παράλληλα ” παίζουν μπάλα στην έδρα τους”! Μαθήματα Γλώσσας και Πολιτισμού μαζί με ποδόσφαιρο από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης φιλοδοξεί να επεκτείνει το καινοτόμο αυτό εγχείρημα και σε άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, δίνοντας, έτσι, τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν και να εμβαθύνουν στις ρίζες τους. Πρόκειται για άλλη μια καινοτόμο πρωτοβουλία της Ελληνικής Κοινότητας, με στόχο να δώσει πρόσβαση στην ελληνομάθεια σε όλους.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός κα Ανθή Τζάνη, η οποία συντονίζει και παραδίδει μαθήματα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Malvern City FC.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Facebook Comments

Comments are closed.