Δήμος Αθηναίων: Εκδηλώσεις που στηρίζουν τον Πολιτισμό και τους νέους καλλιτέχνες

ΟΠΑΝΔΑ

Επιστρέφει δυναμικά το πρόγραμμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό» με μια σειρά εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας και αρκετές από τις οποίες θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για περισσότερο από ένα μήνα, από τις 26 Αυγούστου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δεκάδες παραστάσεις μουσικής και θεάτρου οι οποίες θα καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα.

Το πρόγραμμα «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό», που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου και το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε στις 8 Αυγούστου, επανέρχεται μετά από μία μικρή ανάπαυλα με παραστάσεις υψηλής ποιότητας στις οποίες συμμετέχουν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Κούτρας, Δημήτρης Σταρόβας, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, 1550, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Μαρία Κόκκα,  Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιώργης Χριστοδούλου, Νίκος Τουλιάτος, Αναστασία Ζαννή, Μπάμπης Τσέρτος, Φωτεινή Φιλοσόφου, Νίκος Γιάννακας, κ.α.

Ο ΟΠΑΝΔΑ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τη στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό και διαθέτοντας δωρεάν δύο πολιτιστικούς του χώρους με έμφαση στις γειτονιές, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας.
Το θέατρο Γκράβας ανοίγει την αυλαία του στις 26 Αυγούστου με τον « Λύκο και τα επτά κατσικάκια, ένα κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς και κούκλες, ενώ στο θέατρο Κολωνού στις 27 Αυγούστου η συνύπαρξη της ανατρεπτικής ροκ μπάντας 1550 με τον Δημήτρη Σταρόβα υπόσχεται μία εκρηκτική βραδιά!

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τις παραστάσεις στο θέατρο Κολωνού θα πραγματοποιείται την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) και ώρες 10.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο Κολωνού ενώ για τις παραστάσεις στο θέατρο Γκράβας η διάθεση θα γίνεται στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Γκράβας (Ταϋγέτου 60) και ώρες 9.00-14.00 και δυο ώρες πριν την έναρξη στο θέατρο.

Facebook Comments

POST A COMMENT.