Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη καλύπτει με βαμβακερές μάσκες την ελληνική αγορά

Καραβερβέρη
Ο αγώνας κατά της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού είναι παγκόσμιος και εθνικός! Σε όλα τα κράτη, μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις κάθε είδους συμβάλλουν στον αγώνα αυτό, προσφέροντας σε όπου υπάρχει ανάγκη.
Μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, που συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα της Πολιτείας να κερδίσει χρόνο και να εμποδίσει την εξάπλωση της μόλυνσης από τον ιό στην κοινότητα, είναι και ο οίκος νυφικών Καραβερβέρη.
Η Όλγα Καραβερβέρη, μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, δραστηριοποιείται 30 χρόνια στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μοδας και της υψηλής ραπτικής. Δημιουργεί, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της ανέστειλε την παραγωγή της συλλογής της και έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.
Όλγα Καραβερβέρη – Η Νο1 σχεδιάστρια νυφικών άνοιξε το ατελιέ της ...
Όπως μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας παγκόσμιως έτσι και η Ελληνίδα σχεδιάστρια με όλη της την παραγωγική δυνατότητα προσπαθεί να βοηθήσει στον αγώνα της χώρας μας κατά της πανδημίας.

Facebook Comments

POST A COMMENT.