Δωρεάν προσφορά νομικών υπηρεσιών σχετικών με τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία

νομικές υπηρεσίες

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πολλές ελληνικές επιχειρήσεις στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα της Πολιτείας κατά της πρωτοφανούς παγκόσμιας πανδημίας της CoVid-19 και της προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωσή της στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η προσφορά της εταιρείας Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup να διευκολύνει τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία, στηρίζοντας το κοινό καλό.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει για την πρόθεσή της να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ό,τι σχετίζεται με τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία, αναφέροντας τα εξής:

«Ο αγώνας κατά της πανδημίας είναι κοινός και ο καθένας δύναται να βοηθήσει από τη δική του πλευρά με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Θέλοντας να συμβάλλουμε στον αγώνα αυτό, ανακοινώνουμε ότι η δικηγορική μας εταιρεία Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup, θα αναλαμβάνει εφεξής pro bono (δωρεάν) τη σύνταξη και διαμόρφωση συμβάσεων δωρεάς σε χρήμα ή σε είδος, τις οποίες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιεσδήποτε επιχειρήσεις, με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού ή/και την ενίσχυση των μονάδων υγείας της χώρας».

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους νομικούς μας σχετικά στο τηλέφωνο 210 3305230 ή στο e-mail [email protected]

Facebook Comments

POST A COMMENT.