Συμμετοχή τμήματος της προεδρικής φρουράς το Μάρτιο στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου στο Μόναχο

Απόστολος Κότσης
Ο πρόεδρος της ελληνοβαυαρικης κοινότητας Μονάχου, Απόστολος Κώτσης, παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο στρατόπεδο της προεδρικής φρουράς στην Αθήνα, για την παρουσίαση της θρακιώτικης στολής, που εντάχτηκε στις ενδυμασίες της προεδρικής φρουράς.
Είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και να του εκφράσει την επιθυμία της ομογένειας τμήμα της προεδρικής φρουράς να παραβρεθεί στο Μόναχο, το Μάρτιο για τον εορτασμό της εθνικής
μας επετείου.
Κατόπιν συνεννόησης και σε συνεργασία με το διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αντιπτέραρχο Γρηγόριο Πρεζεράκο και τον υπασπιστή, λοχαγό Κωνσταντίνο Κουτσουμπίδη, ο Εξοχότατος ενέκρινε την αποστολή αγήματος Ευζώνων στο Μόναχο.
Για πρώτη φορά, όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά στην Ευρώπη, θα παρευρεθούν οι ένδοξοι εύζωνες το Μάρτιο στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας στο Μόναχο.
Εκ μέρους της ελληνοβαυαρικής κοινότητας Μονάχου ο πρόεδρος, Απόστολος Κώτσης, απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλο, και σε όσους συντέλεσαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία!
Σύντομα, θα ακολουθήσει συνάντηση όλων των συλλόγων και φορέων της ομογένειας και κατόπιν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Facebook Comments

POST A COMMENT.